Nöjdhets och trygghetsgaranti

Nöjdhetsgaranti

Om du mot förmodan inte skulle vara helt nöjd är du välkommen för fri korrigering inom 7 dagar. 

Denna garanti gäller alla våra behandlingar.

 

Trygghetsgaranti

När ditt djur är i vår vård ser vi det som ett stort förtroende och ansvar. Vi arbetar skadeförbyggande genom att alltid iaktta försiktighet och följa säkerhetsrutiner för att minska risken för hudirritationer och infektionsspridning etc.

Vi ersätter självrisk om en skada mot förmodan skulle inträffa t.ex. om ditt djur skulle få ett klippsår eller en reaktion på någon av våra produkter, detta under förutsättning att du hör av dig till oss inom 48h efter besöket.

 

*Vi ersätter ej veterinärkostnader för skador eller hudirrationer som uppkommit före besöket eller i de fall djuret får en reaktion kopplad till underliggande problematik t.ex. allergi. Ersättning utgår ej vid eftersatt pälsvård där hudproblem uppkommit till följd av detta vilket vi inte kan påverka eller anses ansvariga för. Vi ersätter ej kostnader för olycksfall som inte är orsakade av felaktigt handhavande. 

Ifall ditt djur är oförsäkrat ersätts 20% av totalbeloppet på veterinärfakturan kopplat till händelsen.
För ersättning måste giltigt kvitto med specifikation inkomma samt kontaktuppgifter till behandlade veterinär. 

 

Vi är stolta över vår låga skadestatistik som för närvarande ligger på 0,03 % (1 på 3000) av alla djur som besöker vår salong och att det i dessa få fall har det varit lindriga skador. Då ska det tas i åtanke att vi jobbar med djur som rör sig och har en egen vilja i kombination med vassa verktyg där en viss skaderisk alltid föreligger.